(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme kahta sairaanhoitajaa Laakson varahenkilöstöön vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 3.9.18 tai sopimuksen mukaan.

Varahenkilöstössä kierrät suunniteltujen työvuorojesi puitteissa Laakson 12 eri osastoilla. Osastoilla on mm. seuraavia profiileja; haava-, infektio-, trauma-, akuuttigeriatria, ortogeriatria tai AVH. Osastoilla hoidetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä tulevia potilaita. Hoitamisessa akuuttien sairauksien hoitaminen ja toimintakykyä ylläpitävä työote ohjaavat työtä. Tavoitteena on potilaan nopea kuntoutuminen ja kotiutuminen omaan sosiaaliseen ympäristöönsä. Osastoilla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi LOVE-lääkehoitolupa tulee suorittaa työsuhteen alkupuolella.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta ajoittain voi olla myös muutamia yövuoroja. Voit vaikuttaa työvuoroihisi todella paljon.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassa toimii opetushoitaja perehtymisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukijana.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2492,31 e/kk