(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, 2 tehtävää, kesätyö, Resurssipooli
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haemme joukkoomme kesäksi kahta sairaanhoitaja sijaista, 30.9.2020 saakka. Työt voi aloittaa heti, kun sopivaa osaaja löytyy.

Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä resurssipoolissa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Toimipisteemme sijaitsee Tuomarilantie 19, monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Resurssipoolissa voit työskennellä asiakastarpeen mukaan eri tehtävissä: alueiden kotihoidossa, kotikuntoutuksessa, kotihoidon elä- ja asuyksiköissä, etäkotihoidossa ja työnjärjestelyssä. Etäkotihoito ja työnjärjestely ovat osa resurssipoolin toimintaa. Asiakastarpeen ja taitojesi mukaan työpäiväsi muodostuu perushoitotyöstä, sairaanhoidollisista tehtävistä ja tiimivastaavien sairaanhoitajien sijaistamisesta.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Hoitajana huolehdit hoidon jatkuvuuden varmistamisesta tiimin omille hoitajille raportoimalla ja tekemällä huolelliset kirjaukset Lifecarea ja Hilkkamobiilia käyttäen.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen

Työpaikan nimi: Resurssipooli, Espoon kaupunki
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2606,32 €/kk + kiertävän hoitajan määräaikainen tehtävälisä 91,55 €/kk

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai alan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.