(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää) (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Kontulan seniorikeskukseen osastolle 4 kahta sairaanhoitajaa.

Osasto 4 koostuu kolmesta ryhmäkodista Tunturista, Revontulesta ja Vaskoolista. Tunturi ja Revontuli ovat loppuelämän koteja ja Vaskooli tarjoaa ympärivuorokautista lyhytaikaishoitoa muistisairaille kotona asuville vanhuksille. Lyhytaikaishoitojakson tarkoituksena on tukea asiakkaan kotona asumista mahdollisimman pitkään ylläpitämällä/ parantamalla toimintakykyä. Vaskoolissa asustelee asukkaiden ja hoitajien ilona kaksi kissaa, Miska ja Miiru.

Sairaanhoitaja tekee moniammatillista tiimityötä hoitajien, fysioterapeutin, kuntoutuksen lähihoitajan, sosiaalityöntekijän, kotihoidon henkilökunnan ja lääkärin kanssa. Lisäksi omaiset ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita. Odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja sekä innokkuutta gerontologisen hoitotyön kehittämiseen. Työssäsi toimit myös luontevasti työryhmän jäsenenä ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Kehitämme osastollamme itseohjautuvuutta ja työvuorosuunnittelun toteutamme yhteisöllisesti, joten voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työ on jaksotyötä, sairaanhoitajat eivät tällä hetkellä tee yötyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sairaanhoitajan tehtävään sekä ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön. Työsuhde-etuna tarjoamme työmatkalippuedun, mahdollisuuden käyttää talon uima-allasta, osallistua koulutuksiin sekä alennuksia kulttuurin, liikunnan ja harrastuksien parissa sekä mahdollisuuden hakea työsuhdasuntoa. Työtilamme ovat erittäin hyvät ja viihtyisät.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Mia Kundt puh 09 310 73305