Sairaanhoitaja (2) / Rauhaniemen kuntoutusosasto
Sairaalapalvelujen palveluryhmä / Rauhaniemen kuntoutusosasto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Rauhaniemen kuntoutusosastojen toiminta perustuu potilaan yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jonka lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen toimintakyvyn arvio. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään moniammatillisesti yhdessä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Laadukkaan lääketieteellisen hoidon, hoitotyön ja kuntoutuksen keinoin pyritään ylläpitämään sekä parantamaan potilaan terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Ensisijaisena tavoitteena on potilaan hyvin suunniteltu, turvallinen kotiutuminen tai tarkoituksenmukaisen jatkohoitopaikan järjestäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Haemme kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Rauhaniemen kuntoutusosastolle S36.

Kuntoutusosastolla työskentelevän sairaanhoitajien tehtävänä on vastata potilaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja koordinoinnista työvuoronsa aikana.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme valittavilta ammattilaisilta aitoa kiinnostusta laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävän valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa ja rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ABO ja PKV-lääkelupa).

Eduksi lasketaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Haluamme joukkoomme monipuolisesta sairaanhoidollisesta ja geriatrisesta hoitotyöstä innostuneita sairaanhoitajia. Meillä pääset kehittämään ja laajentamaan ammattitaitoasi osaavien ja kannustavien työkavereiden tuella! Panostamme henkilökohtaiseen perehdytykseen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 9.12.2021.
Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot