Sairaanhoitaja (2) / Pispan tehostettu palveluasuminen
Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito länsi, Pispan alue, Pispa B

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Pispan tehostetussa palveluasumisessa toimii seitsemän ryhmäkotia 105 asukkaalle sekä viisi tukiasuntoa ikäihmisille. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta sairaanhoitajaa Pispan B-taloon. Aloitus tehtävässä on sovittavissa.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana sekä vastaa hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisesta tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa. Ympäristö on kodinomainen ja hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyttä. Toivomme, että hakija omaa myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan ja haluaa osallistua oman työnsä sekä Pispan toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.
Valitulta edellytetään myös lääkehoidon perusteita (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, rokotuslupaa ja PKV-lääkelupaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, nina.a.riutta(at)tampere.fi.

Haku päättyy 29.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, nina.a.riutta(at)tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot