(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 paikkaa)
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Hoitokoti Villa Niemen palvelut tarjoavat tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille Nokialla Pitkämäen alueella. Yksikössä on kolme kerrosta ja kussakin kerroksessa 24-25 asukaspaikkaa. Eri asiakasryhmät asuvat omissa kerroksissaan. Villa Niemi sijaitsee luonnon keskellä, vanhassa sairaalamiljöössä ja antaa upeat ulkoilumahdollisuudet sekä luonnon hyödyntämisen terapeuttisena elementtinä.

Haemme Villa Niemeen KAHTA ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen, vakinaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Katsomme eduksi kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Kukko p. 050 4097145, jaana.kukko@esperi.fi.

Haku päättyy 5.11.2018.

Esperi on savuton työpaikka.