(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 29.10.2018
Hakuaika päättyy 19.10.2018  kello 16:00
Koivukylän kotihoito, Karsikkokuja 15 01360 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja sairaanhoitajan vakinaiseen tehtävään Koivukylän kotihoitoon. Haemme toista sairaanhoitajaa tiimivastaavan tehtävään.

Koivukylän kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaan Koivukylässä. Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissa. Palvelumme perustuu voimaannuttavaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää. 

Panostamme innostuneeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Kokeilemme rohkeasti uutta ja opimme virheistämme. 
Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan uusia ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja. 

Meillä Koivukylän kotihoidossa on kolme tiimiä, joissa kussakin on kaksi sairaanhoitajaa, joista toinen on tiimivastaava. Molemmilla sairaanhoitajilla on oma asiakaskuntansa kolmen lähihoitajan kanssa. 

Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäisen hoivan suunnittelu yhdessä lähihoitajien kanssa ja hoitoon osallistuminen, sekä sairaanhoidolliset tehtävät. Tiimin ja koko työyhteisön kehittäminen yhdessä uusien työkavereidesi kanssa on myös tärkeä osa työtehtävääsi. Taitojen ja osaamisen lisäksi pidämme tärkeänä intoa ja halua oppia uuttaa ja kehittää omaa osaamistasi. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja siksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen tehtävään. 

Eduksi katsomme Love-verkkokurssin suorittamisen, RAI-osaamisen ja aikaisemman kokemuksen kotiin annettavista palveluista. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. 

Vanhusten kotona asumisen tuen vastuulle kuuluvat kotihoito ja ennaltaehkäisevät toiminnot.

Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät arkielämässään selviydy omassa kodissaan itsenäisesti omaisten tai muiden palvelujen turvin. Kotihoidossa tehdään vuorotyötä ja tällä hetkellä toimitaan kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä.

Kotihoidon työtä toteutetaan tiimityönä vastuuhoitajuuden periaatteita noudattaen. Työ on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista hoiva- ja hoitotyötä asiakkaan kotona. 

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2499,42 €/kk
Työaika: Kaksivuorotyö tarvittaessa

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).