Sairaanhoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Beskrivning av jobbet

Tule tekemään merkityksellistä työtä lastenkotiin sairaanhoitajana osana tiimiä!

Haemme kahta sairaanhoitajaa työsuhteeseen alkaen 23.6 ja 5.7.21 alkaen tai sopimuksen mukaan Malmin lastenkodin Tilanhoitajankaaren ja Fallpakantien pienyksikköön. Vakanssit ovat uusia vakansseja.

Malmin lastenkoti tarjoaa erityistason laitoshoitoa. Lasten hoidossa arvostamme lapsen arvostavaa sekä osallistavaa kohtaamista ja hoito rakennetaan lapsen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lapset asuvat 4-5 lapsen pienissä ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 7-17-vuotiaita. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, koulunkäynnin haasteita sekä psyykkistä oireilua.

Malmin lastenkodissa tehdään tiivistä yhteistyötä vanhempien ja muun verkoston kanssa. Vuosittain järjestetään perheleiri. Lapsen hoitoa ja kasvatusta suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisissä rakenteissa omaohjaajatyön tueksi. Käytössä on omaohjaajaparimalli.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kasvatus-ja hoitotyön lisäksi lääkehoidon perehdytys sekä lääkehoitolupiin liittyvien näyttöjen vastaanotto sekä hoitotyön ja terveydenhuollon asiantuntijana toimiminen työryhmässä ja yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Malmin lastenkodissa järjestetään sairaanhoitajille yhteisiä tapaamisia, joissa sairaanhoitajan työtä kehitetään.

Kehitämme työtä jatkuvasti arjen tarpeista lähtien ja siihen voi jokainen osallistua omalta osaltaan. Työntekijöille tarjotaan säännöllinen työnohjaus, täydennyskoulutusta ja hyvät lastenkodin rakenteet, jossa työtä on helppo tehdä. Työvuorot on suunniteltu ergonomisesti ja toiveita toteutetaan. Helsingin kaupunki tarjoaa hyviä henkilöstöetuja.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kiitettäviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi työskentelyn lastensuojelussa tai lasten kanssa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Sari Hämäläinen p. 09 310 73428 arkisin klo 8.00-9.00

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451202
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki