(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme sairaanhoitajia kuntouttavaan arviointiyksikköön Laakson toimistoon työskentelemään eteläisessä ja läntisessä Helsingissä.

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä positiivisessa ja innostuneessa seurassa, joka kehittää toimintaa Lean-mallin mukaisesti? Meillä kannustetaan tuomaan esille ideoita, joiden avulla kehitämme toimintaamme sisäisesti sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Työympäristönäsi on ensisijaisesti asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Työtäsi et tee yksin, vaan tiimin tuki on aina käytettävissäsi ja apu lähellä. Tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme. Pilotoimme parhaillaan Laakson toimistossa etähoitolaitteiden käyttöä osana asiakkaan turvallista hoitoa.

Meille asiakkaat tulevat sairaalasta kotiutuessaan tai palvelutarpeen arvioinnin jälkeen ennen kuin mahdollinen kotihoito alkaa. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn paraneminen ja arjessa selviytymisen tukeminen muutaman viikon jaksolla, minkä jälkeen noin 50% asiakkaista jatkaa omatoimisesti arjessaan.

Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Työyhteisömme kannustaa itsensä kehittämiseen, ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Työskentelet aluksi Laakson toimistolla, mutta tiimeillemme on tulossa muutot alkuvuodesta: etelän tiimi muuttaa Sturenkadulle ja lännen tiimi Ruosilantielle helmi-maaliskuussa. Kuntouttavassa arviointiyksikössä toimii myös pohjoisen tiimi Malmilla ja idän tiimi Herttoniemessä. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajotaito ja valmius autolla ajoon on suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpyöriä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla ja rekrytointiin osallistuu myös henkilöstöämme. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä edullisen työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Jätä hakemuksesi osoitteessa helisnkirekry.fi.

Vallitsevan tilanteen vuoksi toteutamme ensimmäisen haastattelun videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Työn aloitus 30.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi Pegasos-osaamisen ja kotihoidon tuntemuksen sekä kokemuksen monialaisessa tiimissä toimimisesta.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Palveluvastaava länsi ts Jukka Panula, puh. 09-310 32049 jukka.panula@hel.fi Palveluvastaava etelä Minna Ahonen, puh. 09-310 26076 minna.m.ahonen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi