(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Beskrivning av jobbet

Tule käynnistämään ja kehittämään kanssamme uutta Humalistonkadun ryhmäkotia.

Humalistonkadun ryhmäkoti tarjoaa erilaisia tilapäisen asumisen mahdollisuuksia: asumis-, lyhytaikais- ja kriisijaksopalveluja, asumisvalmennusta sekä asumisen polun suunnittelun palveluja. Asiakkaat ovat eri ikäisiä psykososiaalista- ja emotionaalista tukea tarvitsevia. Autettua asumista tarjotaan ympäri vuorokauden.

Haemme kahta sairaanhoitajaa uuteen Humalistonkadun ryhmäkotiin 23.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jokaisella asiakkaalla on omannäköisensä elämä, joka muodostuu asiakkaan omista toiveista ja tarpeista lähtevistä asioista: opiskelu, työ, vapaa-aika, harrastukset, sosiaaliset suhteet, elämisen ja asumisen taitojen harjoittelu. Asiakkaillamme on valinnan vapaus toteuttaa itseään ja vaikuttaa oman elämänsä päätöksiin.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tukeminen. Sairaanhoitajana toimit tiimisi hoitotyön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu lääkehoitoon ja lääkelupiin liittyvät työtehtävät sekä yhteistyö terveydenhuollon muiden toimijoiden, kuten esim. kehitysvammapoliklinikan ja terveysasemien kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä myös asiakkaiden omaisten kanssa. Käytämme Effica-asiakastietojärjestelmää ja Rafaela - hoitoisuusmittaria.

Teemme työtämme neljässä tiimissä. Työryhmässä on eri ammattialojen edustajia, kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia. Työvuorossa työntekijöitä on kerrallaan 4-6. Työskentelemme kolmessa vuorossa, mutta sinun työvuorosi painottuvat arkiaamuihin sekä ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työvuorosuunnittelussa pyrimme ottamaan toiveesi huomioon. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä. Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi, koska asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on omat vastuualueensa, esim. tilausten tekeminen tai työvuorolistojen laatiminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: muun kielitaidon, haasteellisten tilanteiden hallinnan ja lisäkoulutukset sekä Autisminkirjon tuntemuksen ja perushoidollisen osaamisen.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Johtava ohjaaja Minna Hyvönen p. 040 661 6788 minna.h.hyvonen@hel.fi Tavoitat minut parhaiten 9 - 14 välillä arkisin.

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi