Sairaanhoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme sairaanhoitajia kuntouttavaan arviointiyksikköön Laakson toimistoon työskentelemään eteläisessä ja läntisessä Helsingissä.

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä positiivisessa ja innostuneessa seurassa, joka kehittää toimintaa Lean-mallin mukaisesti? Meillä kannustetaan tuomaan esille ideoita, joiden avulla kehitämme toimintaamme sisäisesti ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Työympäristönä on asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Työtäsi et tee yksin, vaan tiimin tuki on aina takanasi ja apu lähellä. Tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme. Parhaillaan pilotoimme Laakson toimistossa etähoitolaitteiden käyttöä osana asiakkaan turvallista hoitoa.

Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Työyhteisömme kannustaa itsensä kehittämiseen ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Tässä haussa haemme sairaanhoitajia työskentelemään Laakson toimistolla. Kuntouttavassa arviointiyksikössä toimii myös pohjoisen tiimi Malmilla ja idän tiimi Herttoniemessä. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten autolla ajo ja ajotaito olisi suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpolkupyöriä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla, rekrytointiin osallistuu myös henkilöstöämme. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Jätä hakemuksesi osoitteessa helisnkirekry.fi.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Työn aloitus 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:

Pegasos-osaamisen ja kotihoidon tuntemuksen, sekä kokemuksen monialaisessa tiimissä toimimisesta.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Palveluvastaava pohjoinen Marianne Koivunen puh. 09 310 45064 marianne.koivunen@hel.fi Palveluvastaava etelä-länsi Minna Ahonen puh. 09 310 26076 minna.m.ahonen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383399
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki