(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2) / Arviointi- ja kuntoutusosasto ja kuntoutusosasto U3
Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelujen palveluryhmä, Kuntoutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme kahta sairaanhoitajaa, joista toinen Arviointi- ja kuntoutusosastolle ja toinen Kuntoutusosastolle U3. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii Arviointi- ja kuntoutusosastolla ja U3:lla hoitoyön asiantuntijana ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Eduksi katsotaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävä toimintamalli.

Valitulta edellytetään Lääkehoidon perusteet (LOP), ABO-lupa (verensiirto), Rokotuslupa, LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Anne Korhonen, puh. 040 800 7380, sähköpostitse etunimi.i.sukunimi(at)tampere.fi ja hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Anne Korhonen, puh. 040 8007380, sähköpostitse etunimi.i.sukunimi(at)tampere.fi ja hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 7591358, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.