Sairaanhoitaja (2) / Arviointi- ja kuntoutus
Sairaalapalvelujen palveluryhmä / Kuntoutus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituisiin toimiin. Aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan.

Toinen tehtävä sijoittuu Rauhaniemen kuntoutusosaston osastolle S36. Rauhaniemen kuntoutusosastojen toiminta perustuu potilaan yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jonka lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen toimintakyvyn arvio. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään moniammatillisesti yhdessä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Laadukkaan lääketieteellisen hoidon, hoitotyön ja kuntoutuksen keinoin pyritään ylläpitämään sekä parantamaan potilaan terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Ensisijaisena tavoitteena on potilaan hyvin suunniteltu, turvallinen kotiutuminen tai tarkoituksenmukaisen jatkohoitopaikan järjestäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Toinen tehtävä on Hatanpään puistosairaalan Arviointi- ja kuntoutusosastolla. Arviointi- ja kuntoutusosasto toimii kotihoidon tukiosastona. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaan toimintakykyä ja tukea kotona asumista mahdollisimman pitkään.

Sairaanhoitajat toimivat hoitotyön asiantuntijoina ja vastaavat osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitajat työskentelevät sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Eduksi katsotaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävä toimintamalli. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehitysmyönteistä asennetta.

Valitulta edellytetään Lääkehoidon perusteet (LOP), ABO-lupa (verensiirto), Rokotuslupa, LOVe IV, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, osastonhoitaja Marja-Liisa Kilpimaa, puh. 040 800 7378 ja palveluesimies Annamari Mänty, puh. 044 423 5457. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 12.5.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, osastonhoitaja Marja-Liisa Kilpimaa, puh. 040 800 7378 ja palveluesimies Annamari Mänty, puh. 044 423 5457. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot