Sairaanhoitaja 2-3kk sijaisuuteen, Siuntio
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Haluaisitko työskennellä pienessä ja rauhallisessa yksikössä mukavan työtiimin kanssa muutaman kuukauden ajan kilpailukykyisellä palkalla? Haemme nyt Siuntioon sairaanhoitajaa n. 2-3kk pituiseen sijaisuuteen.
Sijaisuuden aloituspäivä on joustava ja hakijan toive otetaan huomioon. Toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa helmikuun 2021 alkupuoliskolla! Sijaisuuden kesto olisi 2-3 kuukautta, eli suurin piirtein huhti- tai toukokuun alkuun saakka. Sijaisuuden päätyttyä maksamme sairaanhoitajalle 300€ kiitosbonuksen!

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajan työ on terveysaseman pienellä akuuttivuodeosastolla tapahtuvaa 2-vuorotyötä. Vuodeosastolla on 20 paikkaa ja sinne saapuu akuutteja potilaita mm. päivystyksestä. Kohteessa työskentelee aamuissa 5 hoitajaa ja illoissa 3 hoitajaa. Aamuvuorot ovat klo 7-15 ja iltavuorot klo 13.30-21.30 (tai alk. klo 11.30 jos kyseessä lääkkeenjakovuoro). Jos haluat tehdä pitkää vuoroa, niin sekin onnistuu! Pitkä vuoro on klo 7:00-21:30. 

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu tässä sijaisuudessa mm. seuraavanlaisia työtehtäviä: Lääkärinkierrot arkisin, lääkemääräysten toteuttaminen, labrakokeiden tilaaminen ja osastolle saapuvien potilaiden vastaanotto ja uloskirjaus. Työvuoroja on tarjolla maanantaista sunnuntaihin. Viikonloppuisin ei ole lääkärinkiertoja.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus. Myös loppuvaiheen opiskelijat (140 op.+) otetaan huomioon haussa. Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta sairaanhoitajan työstä esimerkiksi vastaavanlaisessa ympäristössä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin iloinen ja reipas asenne työhön! Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa, mikäli ne ovat päässeet vanhentumaan! Hakijalla tulisi olla auto, sillä kohteen sijainti vaatii autoa. Kohteessa on tietenkin tarjolla ilmainen parkkipaikka.

Tarjoamme:

Tämä muutaman kuukauden sijaisuus tarjoaa sinulle joustavan työmahdollisuuden pienessä ja rauhallisessa työympäristössä. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja sijaisuuden aloitus sekä lopetus ovat joustavia. Saat aloittaessasi kunnollisen perehdytyksen ja pääset toteuttamaan tärkeitä työtehtäviä ammattitaitoisen työtiimin kanssa.Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää tuntipalkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Maksamme sinulle myös sijaisuuden päätyttyä 300€ bonuksen kiitokseksi työpanoksestasi! Me MediPowerin tiimi eli Ellen, Aleksandra, Vilma ja Miia olemme koko sijaisuutesi ajan tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä ja meihin voi olla yhteydessä helposti vaikka WhatsAppilla aina, kun sinulla on kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, niin toivomme, että otat meihin yhteyden mahdollisimman pian. Voit joko täyttää hakemuksen sivuillamme tai lähettää hakemuksesi sähköpostiin osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa helposti viestiä suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa! Täytämme paikan heti sopivan sairaanhoitajan löydyttyä, joten ota yhteys jo tänään!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417372
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Inkoo, Kirkkonummi, Siuntio