(Poistunut julkaisusta)

Sairaalasuunnitteluun erikoistunut arkkitehti
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018


SAIRAALASUUNNITTELUUN ERIKOISTUNUT ARKKITEHTI

Haemme arkkitehtiä pääsuunnittelijan/vastaavan rakennussuunnittelijan mielenkiintoisiin tehtäviin sairaalasuunnitteluprojekteissa. Ensisijaisesti haemme henkilöä Helsingin toimistollemme, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Kuopiossa. Olemme mukana sairaaloiden uudis- ja korjausrakennushankkeissa ympäri Suomea,  muun muassa Kajaanissa, Kotkassa ja pääkaupunkiseudulla.

Pääset mukaan käyttämään VR-pohjaisia, osallistavia ja moniammatillisia suunnittelumenetelmiä, joilla työskentelemme - arkkitehtuuri ja ihminen pääosassa. Työnkuvaa muokataan vielä kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • kokemus sairaalahankkeista eduksi
  • arkkitehdin koulutus
  • 3D-mallinnusosaaminen
  • yhteistyökyky
  • kokonaisuuksien hahmottaminen, organisointikyky
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kiel

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.
 

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.1.2019. Olethan nopea, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.