Sairaalasielunhoitajan virka
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakonian ja sielunhoidon yksikössä on 5.2.2020 mennessä haettavana:
 
SAIRAALASIELUNHOITAJAN VIRKA (602/20)
 
Etsimme sairaalasielunhoitajaa toteuttamaan ja kehittämään sairaaloissa tehtävää kirkollista työtä. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä on seitsemän sairaalasielunhoitajan virkaa. Sisäisessä työnjaossa ne sijoittuvat pääasiassa Turun yliopistolliseen keskussairaalaan (Tyks), Turun hyvinvointitoimialan sairaaloihin, kaupungin vanhainkoteihin ja muutamiin pienempiin yksiköihin.

Nyt täytettävänä olevan sairaalasielunhoitajan pääasiallisena työalueena on Kupittaan psykiatrinen sairaala ja psykiatrian avohoidon potilaat. Virkaan kuuluu myös yhtymän seurakuntien tukeminen ja ohjaaminen mielenterveyteen liittyvissä kysymyksissä ja mielenterveyden asiantuntijana toimiminen seurakuntayhtymässä.

Viran kelpoisuusehtona ovat teologian maisterin tutkinto, pappisvihkimys ja sairaalasielunhoitajan erityiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen. Arvostamme osaamista ja kokemusta sielunhoidosta sekä mielenterveyteen liittyvistä kysymyksistä. Kielivaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito ja vähintään tyydyttävä ruotsin kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus KirVESTESin vaativuusluokka 602/20. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhde täytetään 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.
 
Virkaa haetaan 5.2.2020 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta "Hae tätä työpaikkaa"
 
 tai
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Diakoniakeskus
Teemu Hälli
PL 922
20101 Turku
Kuoreen tunnus: Sairaalasielunhoitajan viran haku
 
Tarkempia tietoja antavat diakonia- ja sielunhoitotyön johtaja Teemu Hälli, 040 341 7266, teemu.halli@evl.fi tai johtava sairaalasielunhoitaja Hilkka Kakko-Helle, 040 341 7355, hilkka.kakko-helle@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot