(Poistunut julkaisusta)

Sairaalapastori
Helsingin seurakuntayhtymä, Yhteinen seurakuntatyö

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Helsingin seurakuntayhtymässä julistetaan haettavaksi sairaalapapin virka, psykiatrian/ somaattisten sairauksien työalalla.
Kelpoisuusehtona sairaalapapin virkaan on teologian maisterin tutkinto ja pappisvihkimys, kirkon sairaalasielunhoidon koulutus tai sitoutuminen sen hankkimiseen. Edellytämme monipuolista hyvää käytännön perehtyneisyyttä sairaalasielunhoitoon, erinomaisia yhteistyötaitoja ja innovatiivista työotetta. Käytännön kokemus työskentelystä sairaalaympäristössä katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito tai ruotsin kielen erinomainen ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Viran palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukaan (peruspalkka 3.215,07 euroa kuukaudessa), minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.

Virkaan valitulta edellytetään ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävät tulee ottaa vastaan 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sairaalapastori Jussi Ollila, jussi.ollila@evl.fi