(Poistunut julkaisusta)

Sairaalapastori
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Nykyisen viranhaltijan siirtyessä eläkkeelle haemme SAIRAALAPASTORIA Etelä-Pohjanmaan sairaalasielunhoitoon.

Työ on pääasiallisesti kuntoutustehtävissä toimimista yhteistyössä Härmän Kuntokeskuksen ja Kirkon eläkerahaston kanssa. Viran tämän hetkinen sijoituspaikka on Härmän Kuntokeskus. Viranhaltija osallistuu myös sairaalasielunhoitotyöhön ja tehtäviä saatetaan kierrättää. Sairaalasielunhoito huolehtii potilaiden, omaisten ja henkilökunnan sielunhoidosta erikseen määritellyissä sairaalayksiköissä. Sairaalasielunhoidon palveluksessa toimii yhteensä neljä sairaalapastoria.

Hakijalla tulee olla pappisvihkimys. Hänellä tulee olla seurakuntatyön ja työelämän monipuolista tuntemusta sekä soveltuvuus sielunhoitajan tehtävään. Hakijalta edellytetään sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutusta ja työnohjaajakoulutusta tai sitoutumista niiden hankkimiseen; työyhteisökonsultin koulutus tai muu vastaava koulutus ja kokemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttämistä.

Valintaan sisältyy haastattelun lisäksi soveltuvuusarviointi. Nämä järjestetään 8.8. Seinäjoella. Valinta tehdään 20.8. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.1.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla ja virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Lisäksi sairaalaympäristössä edellytetään tartuntalain (127/2016) pykälän 48 mukaista rokotesuojaa. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa rekry.evl.fi. Hakuaika päättyy 18.6.2018 klo 16 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa johtava sairaalapastori Artturi Kivineva, artturi.kivineva@epshp.fi, p. 050 411 4002 ja sairaalapastori Tapani Renko, tapani.renko@epshp.fi, p. 050 435 2141.