(Poistunut julkaisusta)

Sairaalan sisäkuljettajia, HUS-Logistiikka, Hki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Omaatko kokemusta logistiikasta? Tai kiinnostaako sinua mahdollisesti sairaanhoitoon liittyvä työskentely. Meillä olisi tarjota kombinaatio molempia, joten jatka siis lukemista.

Haemme asiakkaallemme HUS Logistiikalle työntekijöitä

SISÄKULJETUKSEEN

Meilahden Sairaala -kompleksiin. Työssäsi kuljet pitkin maanalaisia tunneleita vieden tarvikkeita, kuten pyykkiä, aterioita osastoille sekä instrumentteja varastotiloihin kerroksissa.Työssäsi kuljetuksiin tunneleissa käytät vetotrukkia.
Työtehtävät saat kätevästi suoraan puhelimeen applikaation avulla, joka ilmoittaa sinulle mitä tarvitaan ja missä. Työpäiväsi aikataulua määrittelee ateriakuljetukset (aamiainen, lounas, päivällinen).

Työpäivät ovat ma-su, sekä työajat vaihtelevat aamuvuoron, päivävuoron ja iltavuoron välillä, joten edellytämme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työ on kokopäivätyötä. Työkieli on suomi.

Työ on sijaisuus, mutta mahdollisuutta töiden jatkolle ei ole poissuljettu. Haemme henkilöitä seuraaviin määräaikaisuuksiin:

1.8 - 22.12.2019 väliselle ajalle
1.8 - 29.9.2019 väliselle ajalle
7.8 - 22.12.2019 väliselle ajalle

Odotamme sinulta logistiikka-alan työkokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet työntekijänä omatoiminen, reipas ja ennenkaikkea tarkka.
Työskentelet sairaalaympäristössä, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja rauhallisuutta kiireen keskellä. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviltä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.


Edellytämme sinulta

Hieman aiempaa kokemusta logistiikka-alan tehtävistä
Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
Tartuntalain mukaisia rokotuksia
Omatoimista ja reipasta työskentelyä


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vilkkaan työympäristön
Mahdollisuuden päästä työskentelemään ympäristössä, jota muualla et pääse kokemaan
Arvokasta työkokemusta


Arvostamme

Sairaalavälineiden tuntemusta ja tietämystä


Kiinnostuitko?

Miltä kuulostaisi? Hae tehtävään jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Liitä hakemukseesi CV:si, sekä kerro hakemuksessasi, mille yllämainitulle ajalle haet töitä


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi