(Poistunut julkaisusta)

Sairaalalogistiikan työntekijöitä, HUS-Logistiikka
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Kiinnostaako varastotyöt? Oletko esimerkiksi sairaanhoidon opiskelija, tai haetko muuten vain osa-aikaista työtä? Meillä olisi tarjota loistavaa duunia jossa yhdistyy sairaalaympäristö ja logistiikka.

Haemme asiakkaallemme HUS-Logistiikalle asiakaspalveluhenkisiä

SAIRAALALOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÖITÄ

sekä heti, että myöhemmin kesällä alkaviin työsuhteisiin eri puolille HUS:n sairaaloita Espoon, Helsingin ja Vantaan alueilla.

Työhösi kuuluvat mm. osastojen täyttöpalveluvarastojen tuotteiden täydennykset, hyllypaikkojen ja tuotesaldojen hallinta sekä saldokorjaukset. Tehtävään voivat sisältyä myös kiinteistöstä riippuen erilaiset tavarankuljetustehtävät. Avoimet tehtävät sijaitsevat Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella.

Työskentelet sairaalaympäristössä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja kehittämishenkinen asenne kuuluvat myös ominaisuuksiisi ja toimit rauhallisesti kiireen keskelläkin.

Työ on arkipäivätyötä, ja työajat voivat vaihdella klo 6-22 välillä, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Töiden määrä vaihtelee hieman sairaaloista riippuen.

Suomenkielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta ehdoton edellytys.

Edellytämme myös asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.


Edellytämme sinulta

Suomenkielen taitoa
Asiakaspalveluhenkisyyttä


Tarjoamme sinulle

Viihtyisän työympäristön jota et muualla koe
Mielenkiintoisen työtehtävän
Mahdollisuuden jatkaa töissä esim. opiskelujen ohella


Arvostamme

Aiempaa kokemusta varastoalan tehtävistä
Sairaalatarvikkeiden tuntemusta


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Haetko kesätöitä, sekä olisit valmis jatkamaan myös syksyllä esim. opintojen ohessa työskentelyä? Jätä meille hakemuksesi, ja muista kertoa hakemuksessasi missä HUS:n sairaalassa haluaisit eniten työskennellä, sekä miksi olisit omasta mielestäsi sopiva valinta tehtävään.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi