(Poistunut julkaisusta)

Sairaalalogistiikan työntekijät, HUS-Logistiikka
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Kiinnostaako varastotyöt? Entäpä miltä kuulostaa sairaalaympäristö työpaikkana? Meillä olisi tarjota loistavaa duunia jossa yhdistyy sairaalaympäristö ja logistiikka.

Haemme asiakkaallemme HUS-Logistiikalle asiakaspalveluhenkisiä

SAIRAALALOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÖITÄ

16.12.2019 - 12.1.2020 väliselle ajalle. Jatko työlle on mahdollinen tarpeen ja tilanteen mukaan. Haemme henkilöitä Meilahden sairaalakompleksiin.

Työhösi kuuluvat mm. osastojen täyttöpalveluvarastojen tuotteiden täydennykset, hyllypaikkojen ja tuotesaldojen hallinta sekä saldokorjaukset. Tehtävään voivat sisältyä myös kiinteistöstä riippuen erilaiset tavarankuljetustehtävät.

Työskentelet sairaalaympäristössä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja kehittämishenkinen asenne kuuluvat myös ominaisuuksiisi ja toimit rauhallisesti kiireen keskelläkin.

Työ on sekä arki-, että viikonlopputyötä ja työajat voivat vaihdella klo 6-22 välillä, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työ on kokoaikainen.

Suomenkielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta ehdoton edellytys.

Edellytämme myös asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.


Edellytämme sinulta

Suomenkielen taitoa
Asiakaspalveluhenkisyyttä


Tarjoamme sinulle

Viihtyisän työympäristön jota et muualla koe
Mielenkiintoisen työtehtävän


Arvostamme

Aiempaa kokemusta varastoalan tehtävistä
Sairaalatarvikkeiden tuntemusta


Kiinnostuitko?

Miltä kuulostaa? Nyt olisi tarjolla työsuhde todella mielenkiintoisessa työtehtävässä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi