(Poistunut julkaisusta)

Sairaalalogistiikan työntekijä, Hyvinkää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019
Kiinnostaako sairaalaympäristö työpaikkana? Mitä jos sen saisit vielä yhdistettyä logistiikkaan? Jos vastaus on kyllä, jatka siis lukemista.

Haemme asiakkaallemme HUS-Logistiikalle omatoimista ja ahkeraa

SAIRAALALOGISTIIKAN

työntekijää Hyvinkään sairaalaan.

Työnkuvaasi kuuluu mm. osastojen täyttöpalveluvarastojen tuotteiden täydennykset, hyllypaikkojen ja tuotesaldojen hallinta ja saldokorjaukset sekä huolehdit varaston siisteydestä ja ylläpidosta.

Tämän lisäksi työskentelet myös kuljetuspuolen tehtävissä vieden tarvikkeita, kuten pyykkiä, aterioita osastoille sekä instrumentteja varastotiloihin kerroksissa. Työssäsi kuljetuksiin tunneleissa käytät vetotrukkia. Työtehtävät saat kätevästi suoraan puhelimeen applikaation avulla, joka ilmoittaa sinulle mitä tarvitaan ja missä. Työpäiväsi aikataulua määrittelee ateriakuljetukset (aamiainen, lounas, päivällinen).

Työajat ovat arkisin ja viikonloppuisin klo 6 -18 välillä, joten sinulla tulee olla myös mahdollisuus tehdä viikonloppuvuoroja. Työpäivät ovat 8h mittaisia.

Työkieli on suomi.

Odotamme sinulta logistiikka-alan työkokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet työntekijänä omatoiminen, reipas ja ennenkaikkea tarkka.
Työskentelet sairaalaympäristössä, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja rauhallisuutta kiireen keskellä. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviltä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.


Edellytämme sinulta

Hieman aiempaa kokemusta logistiikka-alan työtehtävistä
Loistavaa asiakaspalveluhenkisyyttä
Oma-aloitteista ja ripeää työskentelyä


Tarjoamme sinulle

Erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän.
Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi


Arvostamme

Sairaalatuotteiden ymmärrystä
Aiempaa kokemusta trukilla ajosta


Kiinnostuitko?

Miltä kuulostaa? Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Hae tehtävään heti, ja kerro meille miksi olisit omasta mielestäsi sopiva valinta tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi