(Poistunut julkaisusta)

Sairaalalogistiikan työntekijä, HUS-Logistiikka
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019
Kiinnostaako varastotyöt? Entäpä miltä kuulostaa sairaalaympäristö työpaikkana? Meillä olisi tarjota loistavaa duunia jossa yhdistyy sairaalaympäristö ja logistiikka.

Haemme asiakkaallemme HUS-Logistiikalle asiakaspalveluhenkistä

SAIRAALALOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÄÄ

heinäkuun 2019 loppupuolella alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työhösi kuuluvat mm. osastojen täyttöpalveluvarastojen tuotteiden täydennykset, hyllypaikkojen ja tuotesaldojen hallinta sekä saldokorjaukset. Tehtävään voivat sisältyä myös kiinteistöstä riippuen erilaiset tavarankuljetustehtävät. Haemme henkilöä Meilahden sairaalakompleksiin.

Työskentelet sairaalaympäristössä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja kehittämishenkinen asenne kuuluvat myös ominaisuuksiisi ja toimit rauhallisesti kiireen keskelläkin.

Työ on sekä arki-, että viikonlopputyötä ja työajat voivat vaihdella klo 6-22 välillä, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työ on kokoaikainen jouluun asti, sekä hyvin suurella todennäköisyydellä jatkuu vielä keväälläkin kokoaikaisena.

Suomenkielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta ehdoton edellytys.

Edellytämme myös asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.


Edellytämme sinulta

Suomenkielen taitoa
Asiakaspalveluhenkisyyttä


Tarjoamme sinulle

Viihtyisän työympäristön jota et muualla koe
Mielenkiintoisen työtehtävän


Arvostamme

Aiempaa kokemusta varastoalan tehtävistä
Sairaalatarvikkeiden tuntemusta


Kiinnostuitko?

Miltä kuulostaa? Nyt olisi tarjolla pitkä työsuhde todella mielenkiintoisessa työtehtävässä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi