(Poistunut julkaisusta)

Sairaalakemisti lääkinnällisten laitteiden ilmoitettuun laitokseen (Pääarvioija, IVD)
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Uuden Eurooppalaisen IVD-asetuksen myötä panostamme IVD ilmoitettuun laitokseen ja kasvatamme toimintaamme. Haussa on viisi pääarvioijan paikkaa päteville osaajille. Katso, vinkkaa, hae ja tule osaksi loistavaa joukkoamme!

Haemme Tampereelle sairaalakemistiä, jolla on työkokemusta in vitro -diagnostiikkaan tarkoitetuista lääkinnällisistä laitteista sekä edellytykset perehtyä pääarvioijaksi.

Toimimme Valviran nimeämänä ilmoitettuna laitoksena EU:n in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettuja lääkinnällisiä laitteita sekä lääkinnällisiä laitteita koskevien direktiivien (IVDD ja MDD) puitteissa. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu terveydenhuollon tuotteiden palvelukokonaisuuden IVD-tiimiin. Toimipaikka on Tampere, muutto ei ole välttämätöntä.

Vastuut

Pääarvioijan pääasiallinen tehtävä on lääkinnällisten laitteiden ja laadunhallintajärjestelmien vaatimustenmukaisuuden arviointi liittyen IVD-tuotteiden CE-merkintään ja markkinoille saattamiseen. Teknisten tiedostojen arviointi suoritetaan toimistotyönä, laatujärjestelmien arviointi edellyttää matkustamista.

Pääarvioija vastaa toimeksiantojen vaatimustenmukaisuuden arvioinnista, kouluttaa muita tiimiläisiä ja tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Pääarvioija tekee suosituksen ilmoitetun laitoksen päätöksentekijälle tuotteen / valmistajan hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Hakijalta odotamme

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva tutkinto sekä pätevöityminen sairaalakemistiksi (terveyden ammattihenkilöistä annettu asetus 564/94 §2). Hakijalle on eduksi mikäli hän omaa työkokemusta yliopisto- tai keskussairaalatason kliinisestä laboratoriosta. Myös työkokemus IVD-teollisuudessa on eduksi, mutta ei ole edellytys. Tietämys tai kokemus IVD-laitteiden loppukäytöstä laboratoriossa, tuotannosta, tuotekehityksestä, kliinisistä suorituskyvynarvioinneista, mittausmenetelmän validoinneista, laadunhallinnasta ja/tai viranomaisvaatimuksista on eduksi.

Odotamme kykyä itsenäiseen, obektiiviseen ja tulokselliseen työhön. Tehtävässä on eduksi, mikäli omaat hyvän kirjallisen ulosannin. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot edesauttavat toimimista tehtävässä sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tehtävään valittavalta vaaditaan sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme

Uusien eurooppalaisten lääkinnällisiä laitteita koskevan lainsäädännön päivittyessä tarjoamme sinulle näköalapaikan alan teollisuuteen sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät. Meillä voit olla mukana kehittämässä omaa toimintaamme ja päästä mukaan loistavaan ja nopeasti kasvavaan tiimiimme.