(Poistunut julkaisusta)

Sairaalahuoltajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Kiinnostaisiko sairaala työympäristönä? Olisitko sinä etsimämme apu sairaalahuoltajan tehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SAIRAALAHUOLTAJIA Ouluun.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelu- ja terveydenhoitoaloilla ja heillä on tarjolla sairaalahuoltajan työtehtäviä. Työ sisältää siivousta sekä ruoka- ja välinehuoltoa. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Sopivan henkilön löydyttyä myös toistaiseksi voimassa olevat työtehtävät ja vakinaistuminen ovat mahdollisia. Työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta laitoshuollosta / sairaalahuollosta ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Sairaalahuoltajana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden, toimivuuden ja turvallisuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 23.9.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu