(Poistunut julkaisusta)

Sairaala-apulainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?


Etsimme reipasta Sairaala-apulaista osa-aikaiseen työsuhteeseen Ouluun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sairaalakohteessa Oulun keskustassa. Työaika sijoittuu ma – su klo 7.30 – 20 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sillä työtä tehdään asiakkaan tarpeen mukaan. Työsuhde on osa-aikainen ja tunnit vaihteleva 4,5 – 7,5h/päivä. Viikossa tunteja kertyy n. 20h. Työsuhde on määräaikainen 19.1.2020 asti. Jatko on mahdollinen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään vuoden työkokemus siivoustehtävistä sekä mielellään laitoshuoltajan tutkinto. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja katsommekin eduksi työkokemuksen hygienia kohteista. Hygieniapassi on välttämätön.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys on myös erityisen tärkeää. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja sinulla on englanninkielen perusteet hallussa.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –