(Poistunut julkaisusta)

sairaala-apulainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
 

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt tiimiimme reippaita SAIRAALA-APULAISIA siivoustyöhön lääkärikeskuskohteeseen Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakkaamme ylläpitosiivouksesta, vuodeosastolla sekä mahdollisesti lääkärikeskuksen muissa tiloissa.

Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Kyseessä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-23 välillä ma-su, pääset itse vaikuttamaan, sijoittuuko vuorosi aamuun vai iltaan. Työtunteja tulee viikossa 30-37,5. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka.


Tähän työhön tarvitset vain reipasta asennetta ja ripaus sosiaalisuutta silmäkulmaan. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, koska opetamme sinulle työstä kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Ainoa vaatimuksemme on, että sinulta löytyisi hygieniapassi.   


ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. Meillä viihdytään pitkään sekä kehitytään eri alojen ammattilaisiksi.


Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -