(Poistunut julkaisusta)

Sairaaanhoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Malmin sairaalaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen osastolle 3 sekä 2 sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen varahenkilöstöön (sijoitus Suursuon sairaala).

Osasto 3 on 24 paikkainen geriatrinen akuuttiosasto, jolla hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti sairaita potilaita. Potilaat tulevat jatkohoitoon pääsääntöisesti Malmin päivystyksen kautta. Hoitotyön osastolla on monipuolista liittyen potilaan akuutin sairauden hoitamiseen sekä toimintakyvyn edistämiseen ja parantamiseen. Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi tarvitset IV-luvan. Käytössämme on Rafaela- hoitoisuusmittari.

Suursuon sairaalassa varahenkilöstö työskentelee 8 osastolla. Osastot ovat profiloituneita osastoja mm. saatto- ja palliatiiviseen hoitoon, kirurgiseen jatkohoitoon, päihde- ja psykogeriatriseen hoitoon sekä akuuttigeriatriseen hoitoon. Varahenkilöstö työskentelee kahdessa vuorossa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykenet työskentelemään moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. Lisäksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja ammatillista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassa toimii opetushoitaja perehdyttämisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukena. Saat lisäksi työterveyshuollon ja työsuhdematkalippuedun sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella ja haastattelut pidetään viikkojen 33 ja 34 aikana.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2517,24 e/ kk