(Poistunut julkaisusta)

Säiliöyhdistelmäkuljettaja, M. Korkiakoski Oy
M. Korkiakoski Oy/Säiliöyhdistelmäkuljettaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Kuljetusliike M. Korkiakoski Oy tarjoaa ympäristöystävällisiä ja korkealuokkaisia kuljetuspalveluita kemian- ja metalliteollisuudelle erilaisiin kuljetustarpeisiin. Lisäksi yritys kuljettaa myös kierrätysmateriaaleja. Kuljetukset suoritetaan ammattitaitoisella ja laatutietoisella henkilöstöllä sekä monipuolisella kuljetuskalustolla.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme M. Korkiakoski Oy:lle säiliöyhdistelmäkuljettajaa alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa asiakasyrityksessä.

Edellytämme hakijalta:
- BCE-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
- työturvallisuuskorttia sekä ADR-ajolupaa
- reipasta ja tunnollista työskentelyasennetta.

Tunnistitko itsesi? Täytäthän hakemuksen pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta
Essi Kalajanniska, 040 509 0658, essi.kalajanniska@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.