(Poistunut julkaisusta)

SAHURI/METALLITYÖNTEKIJÄ, Tuusula
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Vepe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennus-, urheilu-, aita- ja alihankintatuotteita, palvellen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Liiketoiminnan tavoite on terve kannattavuus. Haluamme olla toimialallamme edelläkävijä. Laatuumme voi luottaa. Osaamisemme vuoksi asiakas valitsee juuri meidät.
Vepelle ominaista on jatkuva tuotteiden kehittäminen ja uuden etsiminen. Perheyrittäjyyden henki on erittäin vahva ja antaa perusvireen yrityksen koko toiminnalle. Toimiva yhteistyö, avoimuus ja rehellisyys ovat luottamuksen perusta. Henkilöstön ammattitaitoa ylläpidetään ja kehitetään koulutuksella. Jokainen Vepeläinen on tärkeä! Tutustu meihin lisää: www.vepe.fi

 

Haussa nyt asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Sahuri/metallityöntekijä!

Työskentelee osana tuotantotiimiä pääsääntöisesti yksivuorotyössä. Tuo koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen kautta osaamisen metallirakenteiden sahaamiseen.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset:

- osaamista metallin vannesahaamisesta
- kokemusta automaattisahalla työskentelystä
- työkuvien lukutaitoa
- valmiutta tehdä monipuolisia metalliverstaan tuotannon työtehtäviä
- luotettava, ahkera ja itsenäiseen työhön kykenevä
- tiimityöskentelytaitoa, positiivista asennetta ja halua kehittyä
- suomen kielen taito
- auto työmatkoihin, valmiutta fyysiseen työskentelyyn

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun n. kuuden kuukauden vuokratoimeksianto Manpowerin kautta, mutta hyvin suoritetun jakson jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työhön suoraan Vepelle.

Taustalla on teknologiateollisuuden työehtosopimus ja tehtävän aloituspalkka on 13€/h. Työaika on ennakkoon määritelty 7:00-15:30, jossa mahdollisesti tulevaisuudessa kaksivuorotyöoptio.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261 ja/tai Jussi Asikainen jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi +358406617471.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.