Sähkövoimatekniikan tai maanrakennuksen työnjohdon harjoittelija Eltelille, Tampere, kesätyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019
Academic Work etsii sähkövoimatekniikan tai maanrakennuksen työnjohdon harjoittelijaa Eltel Networks Oy:lle Tampereelle kesätöihin. Haluatko arvokasta työkokemusta työnjohtoharjoittelun tehtävistä tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä opintojen ohella? Työnjohdon harjoittelijana saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn arvostetussa yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia. Lue alta lisää ja hae heti, etenemme haussa välittömästi soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii sähkövoimatekniikan tai maanrakennuksen työnjohdon harjoittelijaa Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Eltel Networks Oy:lla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään!
TYÖNKUVA
Tässä työssä toimit Pirkanmaalla sähköverkon rakentamisen ja kunnossapidon projektien parissa. Työnjohdon harjoittelijana toimit työpäällikköjen apukäsiparina projekteissa, huolehtien projektien avustavista tehtävistä. Toimit Tampereen toimistolta käsin, mutta liikut työmailla Pirkanmaan alueella. Tämän vuoksi tarvitset auton työssä käytettäväksi.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:


* Työtilausten vastaanottoa ja valmistelua
* Työnumeroiden avaamista ja avustamista töiden jakamisessa asentajille
* Laskutustehtäviä loppuasiakkaalta
* Materiaalitilauksissa avustamista
* Työmaiden valvontaa


Haluatko arvokasta työkokemusta työnjohdon tehtävistä tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä? Työnjohdon harjoittelijana saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn arvostetussa yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on vähintään meneillään oleva tutkinto sähkövoimatekniikan tai maanrakennuksen alalta, sekä kiinnostusta ja potentiaalia työnjohdon tehtäviin. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja itsenäiseen työhön kykenevä työntekijä, jolla on jämpti työote. Lisäksi sinulla on rohkeutta puuttua, jos huomaat epäkohtia työmailla. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sujuvan suomen kielen taidon ja sinulta löytyy ajokortti sekä auto työssä käytettäväksi.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Sähkövoimatekniikan/maanrakennuksen (AMK/yliopisto) opiskelusuuntaus
* Hyvät kommunikointitaidot ja itseohjautuva työote
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti ja auto työssä käytettäväksi

Eduksi katsotaan kokemus sähköasennuksista.
Lähetä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus ja työmäärä: Sovitusti toukokuussa 2019, kokoaikainen 37,5h/vko

Kesto: Elokuun 2019 loppuun, jatko mahdollinen osa-/kokoaikaisena

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 22.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238248
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere