Sähkövoimatekniikan harjoittelija Eltelille työnjohdon ja suunnittelun pariin, Tuusula/Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019
Academic Work etsii sähkövoimatekniikan harjoittelijaa Eltel Networks Oy:lle kesätöihin tekemään monipuolisesti sekä suunnittelun että työnjohdon avustavia tehtäviä. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse olla, vaan saat työhösi hyvän perehdytyksen. Tässä loistava mahdollisuus kerryttää oman alan työkokemusta opintojen aikana tai heti valmistumisen jälkeen, sekä saada mahdollisuus näyttää kykynsä arvostetussa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia. Lue alta lisää ja hae heti, etenemme haussa välittömästi oikeiden henkilöiden haettua.
KUVAUS
Academic Work etsii sähkövoimatekniikan harjoittelijaa Tuusulaan/Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Eltel Networks Oy:lla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään!
TYÖNKUVA
Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat sähköverkon suunnittelun sekä työnjohdon avustavat tehtävät. Toimit Tuusulan ja Vantaan rajalla sijaitsevalta toimipisteeltä käsin (Kelatie), mutta työ sisältää myös liikkumista lähialueilla ja maastossa.

Työtehtävästi sisältävät mm.:
* Sähkösuunnittelun avustavia tehtäviä
* Työtilausten vastaanottoa ja valmistelua
* Työnumeroiden avaamista ja töiden jakamista asentajille, sekä töiden valvontaa
* Tuntien hyväksymistä ja laskuttamista
* Materiaalitilausten tekoa
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on sähkövoimatekniikan opiskelija (AMK), jolta löytyy myös kokemusta sähköasennustöistä. Omaat erittäin hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Vähintään meneillään oleva tutkinto sähkövoimatekniikasta
* Kokemusta sähköasennustöistä
* Erittäin hyvät kommunikointitaidot ja itseohjautuva työote
* Sujuva suomen kielen taito


Katsomme eduksi Trimble NIS ja -DMS osaamisen.

Lähetä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sovitellen toukokuun 2019 aikana

Työmäärä: Kokoaika, 40h/vko

Kesto: Elokuun loppuun 2019, mahdollisuus keskustella jatkosta koko-/osa-aikaisena

Paikka: Kelatie, Tuusula

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Asiasanat: sähkövoimatekniikka, sähkötekniikka, sähköasentaja, sähkösuunnittelu, työnjohto, kesätyö
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249315
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula