(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkostoasiantuntija
Sweco Industry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme Tampereen toimipisteeseemme
SÄHKÖVERKOSTOASIANTUNTIJAA

toimimaan uuden kehittyvän suunnittelutiimimme jäsenenä, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat sähköasemien, sähkönjakelutekniikan sekä teollisuuden sähköverkkojen eri osa-alueiden kokonaisvaltaiset perus- ja toteutussuunnittelutehtävät ja verkostolaskentatehtävät toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi toimit sähköverkkopalveluiden markkinointiapuna.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Tehtävässä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, Ins, Tekn.), sitoutuneisuutta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme sähköteknisesti taitavaa, systemaattiset toimintatavat omaava kokonaisuuksien hahmottajaa joka kommunikoi selkeästi. Voit olla myös urallasi eteenpäin haluava suunnittelun ammattilainen. Markkinointi- ja myyntihenkisyys katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme:
- Muutaman vuoden suunnittelukokemusta sähkönjakelutekniikan ja erityisesti sähköasema hankkeista
- 110 / 20 kV sähkönjakelujärjestelmien toisiopiirien suunnittelukokemusta
- Verkostolaskentaohjelmien ja laskentateorian tuntemusta verkon mitoituksessa ja laitevalinnoissa
- Relesuojaustekniikan ja niiden väyläliityntöjen suunnittelukokemusta
- Kehittämishakuista ajattelutapaa, markkinointihenkeä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Soveltuvuutta tiimityöskentelyyn, asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
- Halua oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista sekä innostunutta otetta suunnittelutehtäviin
- CAD/CADS ohjelmien tuntemusta ja/tai valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttö
- Muiden modernien CAD- ja toimistosovellusten käyttötaitoja

Hakeminen
Hakuaika päättyy 7.9.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.