(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkon suunnittelija
Porvoon Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Porvoon Sähköverkko Oy vastaa oman alueensa sähköverkon kehittämisestä. Yrityksen tehtävänä on, viranomaisvaatimusten ja asiakastyytyväisyyden puitteissa, ylläpitää ja kehittää sähköverkkoja kulloinkin voimassa olevien standardien ja määräysten mukaisesti. Yritys siirtää sähköenergian kotiisi, mittaa sähkönkulutuksesi, vastaa sähköverkon valvonnasta ja huolehtii sähköverkon kunnossapidosta. Yhtiön sähköverkkoon, joka on 3 600 km pitkä, on liitetty n. 36 000 asiakasta. Porvoon Sähköverkko Oy tarjoaa myös kokonaisvaltaisen tie- ja katuvalaistuspalvelun Porvoon kaupungille ja Pornaisten kunnalle. Toiminta kattaa ulkovalaistusverkon suunnittelun, rakentamisen, kunnossapidon ja energiatoimituksen. Yhtiön tavoitteena on vuoteen 2028 mennessä nostaa jakeluverkon maakaapelointiastetta 60 %:iin. Vahvistaakseen organisaatiota, yritys hakee 
 
Sähköverkon suunnittelijaa

vastaamaan sähkö- ja katuvalaistusverkon suunnittelutehtävistä. Teet vahvaa yhteistyötä niin oman organisaation kanssa sekä asiakkaiden, maanomistajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Olet mukana tulosyksikölle asetettujen turvallisuus-, ympäristö- ja talousvastuutehtävien toteuttamisessa. 

Odotamme sinulta:

  • Sähkötekniikan tuntemusta insinööri/teknikon tasolla
  • Sähköturvallisuusmääräysten ja standardien tuntemista.
  • Kykyä kommunikoida asiakkaiden, maanomistajien ja sidosryhmien kanssa
  • Mielellään sähköverkon tuntemusta, (20kV/ 0,4kV)

Olet huolellinen, sosiaalinen sekä järjestelmällinen. Sinulla on kykyä ja halua oppia uutta sekä kommuinikoit suomen kielen lisäksi mahdollisesti myös ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Tehokkaasti työskentelevän ja toisia auttavan rennon työskentelyilmapiirin

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554.