Sähköverkon insinööriharjoittelija
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Jotta sähköt toimivat ja Vantaa pysyy liikkeessä, tarvitaan luotettavaa infrastruktuuria. Me huolehdimme Vantaan sähköverkkojen rakentamisesta, kehittämisestä, käytöstä ja kunnossapidosta. Tavoitteenamme on siirtää sähköä luotettavasti sinne missä asiakkaamme sitä tarvitsevat. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme Tikkurilan toimipisteeseemme insinööriharjoittelijaa sähköverkon käyttötiimiin. Kesätyöt sijoittuvat touko- ja elokuun välille ja ovat sovittavissa joustavasti. Sähköverkon käyttötiimimme on neljän henkilön vahvuinen asiantuntijatiimi, jonka vastuulla ovat sähköverkon käyttö, sähköverkon relesuojaus, sähkön laatu sekä sähköverkon käyttöön liittyvät tietojärjestelmät ja tietoliikenneverkko. Tiimissämme on reipas työskentelyote ja etsimme jatkuvasti keinoja tehdä asioita paremmin ja tehokkaammin.

Kesätyötehtäväsi sisältävät tietojärjestelmistä (PowerBI) tehtävää raportointia, sähköverkon käytön suunnittelua sekä muita sähköverkon käytön asiantuntijatehtäviä. Tehtävässä saat hyvän läpileikkauksen sähkön siirtämisestä ja siihen liittyvistä prosesseista aina kantaverkosta kiinteistöille asti.

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet sähkötekniikan diplomi-insinööriopiskelija ja sinulla on opintoja takana vähintään kolmen vuoden verran
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi kanssa
  • Olet innokas oppimaan uutta

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat käytönsuunnittelun päällikkö Mikko Piiroselta sähköpostitse mikko.piironen@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 599 0141.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #verkkojengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #verkkojengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327791
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mikko Piironen (mikko.piironen (a) vantaanenergia.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa