(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkosuunnittelijoita
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme useille toimipisteille ympäri Suomea

SÄHKÖVERKKOSUUNNITTELIJOITA

Työtehtävät sisältävät esimerkiksi sähköistä suunnittelua, maastosuunnittelua, tarvittavien lupien hankintaa ja sähköisten suunnittelujärjestelmien käyttöä. Odotamme hakijoilta sopivaa sähköteknistä koulutustaustaa, kuten teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta sähköverkkojen parissa.

Verkon rakenteiden ja rakennustavan tuntemus sekä verkkotietojärjestelmien, kuten Trimble NIS, ABB Integra, PowerGrid, PG Field tuntemus on työtehtävssä olennaista.

Eduksi työtehtävää hakiessa on monipuolinen osaaminen muun sähkö- ja tietoliikennealan parista, kuten esimerkiksi sähköasemista ja teleoperaattoreiden suunnitelujärjestelmistä.

Myös voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja HätäEA-kortit ja hyvä ruotsin kielen osaaminen ovat etuja.

Työtä on tarjolla useilla toimipisteillä ympäri Suomen; Hyvinkää, Mikkeli, Lappeenranta, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Sähköverkkosuunnittelijoita. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.