(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkosuunnittelija
Relacom Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Oletko etsimämme aloitteellinen, osaava ja aikaansaava

SÄHKÖVERKKOSUUNNITTELIJA

Haemme sähköverkkosuunnittelijaa dynaamiseen suunnittelijatiimiimme Power-liiketoimintayksikköön Espooseen / Kirkkonummelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi on sähkönjakeluverkon suunnittelutyöt, dokumentointi sekä alihankinnan ja maanrakentajien ohjaus. Suunnittelet sähköteknistä mitoitusta, teet maastosuunnittelua sekä laadit kaapelointi- ja kytkentäkuvat. Huolehdit myös tarvittavien lupien hakemisesta sekä materiaalien tilaamisesta työkohteisiin. Toiminta-alueenasi on Espoo, Kirkkonummi ja Vihti.

Sinulla on työhön soveltuva sähköalan tutkinto (esim. insinööri tai teknikko) tai vastaava ammattikoulutus laajalla työkokemuksella. Käytät työssäsi sujuvasti yleisimpiä tietokoneohjelmia.

Teet töitä sekä yksin että osana ryhmää. Työskentelet luontevasti itsenäisesti mutta tehtävä edellyttää myös mutkatonta yhteistyötä sekä oman tiimin että asiakkaiden kanssa. Osaathan pitää langat käsissä kiireenkin keskellä ja hektisessä työssä priorisointikyky edesauttaa tehtävässä onnistumista. Et kuitenkaan jää yksin vaan tukenasi on kokeneet Relacomin ammattilaiset.

Tehtävässä katsomme eduksi:

  • Käydyt työsuojelukurssit: Työturvallisuuskortti, Tieturva 1 ja 2, ensiapu, sähkötyöturvallisuus
  • PKS katutyöt -koulutus
  • B-ajokortti
  • Projektinjohtokokemus
  • Trimble NIS -osaaminen

Tarjoamme Sinulle innostavan ja joustavan työympäristön, ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tule mukaan joukkoomme!

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tomi Järviselle puh. 040 836 9625.

Hakemukset 30.7.2018 mennessä.