(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkosuunnittelija
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018

Oletko etsimämme aloitteellinen, osaava ja aikaansaava

SÄHKÖVERKKOSUUNNITTELIJA

Haemme vahvistusta dynaamiseen suunnittelijatiimiimme Power-liiketoimintayksikköön Espooseen/Veikkolaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Työtehtävänäsi on sähkönjakeluverkon suunnittelutyöt, dokumentointi sekä alihankinnan ja maanrakentajien ohjaus. Suunnittelet sähköteknistä mitoitusta, teet maastosuunnittelua sekä laadit kaapelointi- ja kytkentäkuvat. Huolehdit myös tarvittavien lupien hakemisesta sekä materiaalien tilaamisesta työkohteisiin. Toiminta-alueenasi on Espoo, Kirkkonummi ja Vihti.

Sinulla on työhön soveltuva sähköalan tutkinto (esim. insinööri tai teknikko) tai vastaava ammattikoulutus laajalla työkokemuksella. Tehtävänkenttä on laaja ja menestyäksesi tehtävässä olet jo hankkinut vähintään viiden vuoden kokemuksen sähkönjakeluverkon suunnittelusta. Käytät työssäsi sujuvasti yleisimpiä tietokoneohjelmia.

Teet töitä sekä yksin että osana ryhmää. Työskentelet luontevasti itsenäisesti mutta tehtävä edellyttää myös mutkatonta yhteistyötä sekä oman tiimin että asiakkaiden kanssa. Osaat pitää langat käsissä kiireenkin keskellä ja hektisessä työssä priorisointikyky edesauttaa tehtävässä onnistumista. Et kuitenkaan jää yksin vaan tukenasi on kokeneet Relacomin ammattilaiset.


Tehtävässä katsomme eduksi:

  • Työsuojelukurssit: Työturvallisuuskortti, Tieturva 1 ja 2, ensiapu, sähkötyöturvallisuus
  • PKS katutyöt -koulutus
  • B-ajokortti
  • Projektinjohtokokemus
  • Trimble NIS -osaaminen

Tarjoamme Sinulle innostavan ja joustavan työympäristön, ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tule mukaan joukkoomme!

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemus pikimmiten, odotamme yhteydenottoasi!

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Järvinen, puh. 040 836 9625.

Hakemukset 30.4.2018 mennessä.