(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkosuunnittelija
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Haemme Sähköverkkosuunnittelijaa 2017 syksyllä alkaneeseen, laajuudeltaan ainutlaatuiseen säävarman sähköverkon suunnitteluprojektiin. Asiakkaamme on kokoluokaltaan keskisuuri, perheyrityksen pehmeät liiketoiminta-arvot omaava toimija. Suunnittelukohde sijaitsee Pirkanmaalla, kätevästi 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Projektiin etsitään kokenutta osaajaa sähköverkkosuunnittelutiimin vetovastuurooliin. Roolin vastuualueisiin kuuluvat itsenäisen suunnittelutyön lisäksi mm. maankäyttösopimusten neuvottelu, tiimin työskentelyn ohjaaminen ja toteutusmuutosten läpivienti projektin edetessä. Voit olla koulutukseltasi sähköteknikko tai sähkötekniikan insinööri. Projektin sijainnin vuoksi kokemus Triple Nis tai Power Grid verkkotietojärjestelmien käytöstä on edellytys tehtävässä toimimiseen.

Etsimämme henkilö on persoonaltaan miellyttävä, hyvää tiimityöskentelyä arvostava useamman vuoden työkokemuksen omaava suunnittelija. Jos olet luonteeltasi vastuunottokykyinen ja halukas ohjaamaan myös nuorempien osaajien työskentelyä, olisimme kiinnostuneita yhteydenotostasi. Kerron mielelläni lisää asiakkaastamme sekä kyseisestä projektista. Jos et ihan vielä täytä kyseisen tehtävän vaatimuksia mutta olet halukas työllistymään junior-positioon, kartoitamme myös alan nuorempien osaajien kiinnostusta työllistymiseen. Hakuun pääsee mukaan oheisen linkin kautta. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä. Lisätiedot puhelimitse numerosta 045 1172373 tai sähköpostitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.