(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkosuunnittelija
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Oletko etsimämme aloitteellinen, osaava ja aikaansaava

SÄHKÖVERKKOSUUNNITTELIJA

Haemme vahvistuksia suunnittelijatiimeihimme Power-liiketoimintayksikköön Keski-Uudellemaalle Hyvinkään toimipisteeseemme. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Työtehtävänäsi on sähkönjakeluverkon suunnittelutyöt, dokumentointi sekä alihankinnan ja maanrakentajien ohjaus. Suunnittelet sähköteknistä mitoitusta, teet maastosuunnittelua sekä laadit kaapelointi- ja kytkentäkuvat. Huolehdit myös tarvittavien lupien hakemisesta sekä materiaalien tilaamisesta työkohteisiin. Toiminta-alueenasi on Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula sekä Riihimäki.

Onhan sinulla työhön soveltuva sähköalan tutkinto (esim. insinööri tai teknikko) tai vastaava ammattikoulutus laajalla työkokemuksella ja käytät sujuvasti yleisimpiä tietokoneohjelmia.

Teet töitä sekä yksin että osana ryhmää. Työskentelet luontevasti itsenäisesti mutta tehtävä edellyttää myös mutkatonta yhteistyötä sekä oman tiimin että asiakkaiden kanssa. Osaat pitää langat käsissä kiireenkin keskellä ja hektisessä työssä priorisointikyky edesauttaa tehtävässä onnistumista. Et kuitenkaan jää yksin vaan tukenasi on kokeneet Relacomin ammattilaiset.

Tehtävässä katsomme eduksi:

  • Kokemuksen sähköverkkoalan töistä
  • Työsuojelukurssit: Työturvallisuuskortti, Tieturva 1 ja 2, ensiapu, sähkötyöturvallisuus
  • Projektinjohtokokemus
  • Trimble NIS –osaaminen
  • C-ajokortti

Tarjoamme Sinulle innostavan ja joustavan työympäristön, ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tule mukaan joukkoomme!

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemus pikimmiten, odotamme yhteydenottoasi!

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä ja soita työpäällikkö Joni Uusitalolle puh. 040 661 5441.

Hakemukset 2.4.2018 mennessä.