(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkoinsinööri/-osaaja koulutus- ja hankekehitystehtäviin
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Oletko sinä sähköverkkojen kokenut osaaja ja tunnetko kutsumusta koulutus- ja hankekehitystehtäviin? 

Meillä on nyt tarjolla sinulle rooli, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan siihen, että sähköverkkojen rakentajille ja ylläpitäjille on nyt ja tulevaisuudessa riittävästi ammattitaitoisia osaajia.

SÄHKÖVERKKOINSINÖÖRI/-OSAAJA KOULUTUS- JA HANKEKEHITYSTEHTÄVIIN

Tulet vahvistamaan sähköalan tiimiämme, jossa työskentelee tällä hetkellä neljä kiinteistösähköpuolen osaajaa ja yksi sähköverkkoalueen osaaja. Tiimin toimintaa ohjaa koulutuspäällikkö. Toivomme saavamme sinusta vahvennusta erityisesti keski- ja suurjännitepuolen osaamisalueelle.

Toimenkuvasi tulee rakentumaan sähköverkkoalueen koulutuksiin liittyvistä tehtävistä ja erilaisista hankekehitystehtävistä. Työsuhteen alussa toimit asiantuntijana ja toteuttajana EAKR-hankkeessa, jossa kehitetään energian varastointi- ja latausjärjestelmiä yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Hankkeeseen liittyen koordinoit hankeryhmän toimintaa, varmistat tiedonkulun ja hankkeen etenemisen sekä raportoit tuloksista. Sähköverkkoasentajien ja ammattilaisten koulutukseen liittyviä tehtäviä ovat koulutusten suunnittelu, kehitys ja itse kouluttaminen sekä koulutuksiin liittyvät järjestelyt. Koulutukset sisältävät teoriaopetusta luokkaolosuhteissa ja käytännön harjoittelua TAKKin modernilla sähkökentällä. Hankekehitystyöhön ja koulutuksiin liittyy myös monipuolista asiakas- ja sidosryhmäyhteistyötä koulutettavien, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköverkkoalan koulutusta, kuten esim. erikoisammatti- tai insinööritutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa pätevyyttä. Sinulla tulee olla käytännön kokemusta ja osaamista työskentelystä vähintään keskijänniteverkkojen parissa, mieluiten myös suurjänniteverkkojen parissa (ei välttämättömyys). Mahdollinen projekti- ja hankekokemus luetaan eduksesi. Sinulle on luontaista esiintyä joukon edessä, vaikka et aiemmin olisikaan ollut koulutustehtävissä. Tehtävä edellyttää lisäksi riittävää kirjallista ilmaisukykyä raportointiin ja koulutusmateriaalien laatimiseen liittyen.

Henkilönä olet erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleva, aktiivinen vuorovaikuttaja ja organisoija sekä henkilö, joka saattaa asiat myös loppuun asti. Tunnet kutsumusta kouluttamiseen ja osaamisen siirtämiseen tuleville sähköverkkoalan ammattilaisille. Olet myös sopivasti idearikas ja seuraat aktiivisesti alan kehitystä sekä jalkautat rohkeasti ja kokeilevasti uusia ajatuksia käytäntöön. Sinulla on myös tahtoa ja valmiuksia tarttua projektinvetorooliin ja työskennellä yhteistyöverkostojemme rajapinnassa. Vedät edelleen mielelläsi myös tolppakengät jalkaan ja kiipeät tolppaan – työmme on kuitenkin varsin käytännönläheistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä sähköverkkoalan tulevaisuuden tekijöiden ja alan merkittävien yritysten kanssa yhteistyössä. Meillä työskentelet osaavien kollegoiden kanssa ja tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut – ammattitaitosi kehittämismahdollisuutta unohtamatta. Tartu mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi!

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja, mutta toivomme että lähetät hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Voimassa Jani Kallio, 010 3113 880 tai jani.kallio@voima.info (3.7.-6.7. ja 6.8.2018 ->), Marianne Vendell, 010 3113 884 tai marianne@voima.info (9.-13.7.) ja Kristian Paloheimo, 010 3113 882 tai kristian@voima.info (30.7.-3.8.)

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen Voiman sivujen kautta.