(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkoasentaja
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Oletko etsimämme aloitteellinen, osaava ja aikaansaava

Sähköverkkoasentaja

Haemme Palvelut-yksikköömme Keski-Uudellemaalle sähköverkkoasentajia vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsevat Hyvinkäällä sekä Tuusulassa.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on sähköalan ammattikoulutus. Tehtävä edellyttää myös vähintään muutaman vuoden kokemusta sähköverkostotöistä (sähköasentajan pätevyys SFS 6002 SÄTKY:n mukaan) sekä valmiuksia pylvästyöskentelyyn.

Teet töitä sekä yksin että ryhmän mukana. Työskentelet luontevasti itsenäisesti mutta odotamme valmiuksia myös mutkattomaan yhteistyöhön sekä oman tiimin että loppuasiakkaiden kanssa. Työ tapahtuu suurimmaksi osaksi asiakaskohteissa, joten löytyyhän sinulta asiakashenkistä palveluasennetta. Toivomme myös, että hallitset tietokoneen peruskäytön ja olet tarvittaessa valmis oppimaan uusien ohjelmien käyttöä. Työskentely tapahtuu akselilla Hyvinkää – Riihimäki, Tuusula – Järvenpää tai näiden lähialueilla.

Katsomme eduksi:

  • Voimassa oleva jännitetyökoulutus ja asennuskokemus
  • Työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö-, Tieturva- ja HätäEA-kortit
  • C-ajokortti

Tarjoamme Sinulle innostavan ja joustavan työympäristön, ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja antaa Hyvinkään osalta palvelupäällikkö Joni Uusitalo, puh. 040 661 5441 sekä Tuusulan osalta palvelupäällikkö Reino Korpela, puh. 040 849 9515.

Hakemukset 31.5.2019 mennessä.