(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkoasentaja vakituiseen työsuhteeseen
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme asiakkaallemme Relacom Finland Oy:lle sähköverkkoasentajia vakituisiin työsuhteisiin Hyvinkäälle ja Tuusulaan.

Tehtävässä työskentelet yksin ja osana työryhmää sähköverkon rakentamis-, kunnossapito- ja viankorjaustehtävissä. Työ on liikkuvaa Keski-Uudenmaan alueella ja useat asennuksista vaativat kiipeämistä korkeisiin paikkoihin. Työkohteiden välillä kuljetaan työnantajan autolla.

Hakijoilta odotamme sähköasentajan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta sähköverkostotöistä. Olethan kykenevä työskentelemään itsenäisesti sekä yhteistyössä oman tiimin ja loppuasiakkaiden kanssa. Työssä menestyminen edellyttää lisäksi tietokoneen käyttötaitoa perustasolla ja valmiutta oppia tarvittaessa uusien ohjelmien käytön. Eduksi katsomme C-ajokortin ja tuntemuksen jännitetyöstä.

Tarjoamme innostavan ja joustavan työympäristön mielenkiintoisissa ja haastavissa työtehtävissä. Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja reiluun työyhteisöön sekä saat kilpailukykyiset työsuhde-edut alansa johtavassa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Markus Korpela numerosta 0504648493, arkisin klo 12-13.