(Poistunut julkaisusta)

Sähköverkkoasentaja, kesätyö
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme asiakkaallemme Relacom Finland Oy:lle sähköverkkojen asennus- ja huoltotöihin asentajia Hyvinkäälle, Tuusulaan ja Tammelaan kesätyöhön.

Tehtävässä työskentelet kokeneiden asentajien mukana maastossa sähköverkon rakentamis-, kunnossapito- ja viankorjaustehtävissä. Työ on liikkuvaa Keski-Uudenmaan alueella ja useat asennuksista vaativat kiipeämistä korkeisiin paikkoihin. Työkohteiden välillä kuljetaan työnantajan autolla.

Hakijoilta odotamme sähköasentajan perustutkintoa ja B-luokan ajokorttia. Työssä menestyminen edellyttää halua työskennellä ulkona säässä kuin säässä, hyvää tiimityötaitoa ja valmiutta asiakaslähtöiseen toimintaan. Etunasi toimii aikaisempi kokemus alan työtehtävistä. Työn luonteen vuoksi arvostamme myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja ymmärrystäsi sähköverkoista ammattitaitoisessa ja reilussa työyhteisössä. Saat innostavan työympäristön tuen tehtävien menestyksekkääseen suorittamiseen alansa johtavassa yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Markus Korpela numerosta 0504648493, arkisin klo 12-13.