(Poistunut julkaisusta)

Sähkövalvoja
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen PRO Oy on projektinjohto-, valvonta- ja rakennuttajakonsultti. Palveluihimme kuuluvat lisäksi kiinteistökehitys ja lisärakentamisen selvitykset, vuokralaisen edunvalvonta sekä taloyhtiöstrategiat.

Haemme Espoon toimipisteeseemme sähkövalvojaa. Työ sisältää monipuolisia talonrakentamisen valvontatehtäviä korjaus- ja uudishankkeissa niin ammattirakennuttaja- kuin taloyhtiökohteissa.

Tehtäväkenttä muodostuu asuntoyhtiöiden linjasaneerauksista sekä muista vaihtelevista hankkeista, kuten tilamuutosprojekteista sekä suuremmista asunto-, toimisto- ja hotellihankkeista. Lisäksi työhön kuuluu erilaisia asiantuntijatehtäviä yhteistyössä projekteihin osallistuvien eri tahojen kanssa.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavista valvontatehtävistä ja kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (rakennusmestari, teknikko, insinööri tai DI). Alan pätevyydet ovat eduksi, mutta voit halutessasi suorittaa niitä myös työsuhteesi aikana. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemustesi ja kehittymistoiveidesi mukaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn kasvavassa konsernissamme - meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään suuren konsernin edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta.  Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevasta linkistä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 17.11.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Antti Huurre, puh. 044 973 2707 sekä Antti Pitkänen, puh. 050 5555 611. Voit kysyä lisätietoja Anteilta myös sähköpostitse; ne ovat muotoa etunimi.sukunimi@vahanen.com 

Jätä hakemuksesi täällä: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=420&key=&o=A_RJ&rspvt=ejo3o6lrvs8o0gsc0coksgoo88cgs0s