(Poistunut julkaisusta)

Sähkövalvoja Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Innostaako sinua työskentely kansainvälisesti kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä? Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa sähkövalvojaa asiakkaallemme Neste Engineering Solutions Kilpilahteen kemianteollisuuden ja öljynjalostuksen projekteihin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa teollisuusprojekteissa osana kokenutta ja omistautunuttatiimiä. Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus sähkövalvonnasta kiinnostuneellepäästä työskentelemäänhaastavaanrooliinalatikasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Pääsetoppimaan kokeneemmilta kollegoilta ja kokemuksen karttuessa,pääset jo suunnitteluvaiheessa toimimaan asiantuntijana ja aktiivisesti osallistumaan urakkasopimusten solmimiseen.Projektien laajuudesta riippuen osallistut yhteen tai useampaan teollisuusalan projektiin, jotka voivat olla kestoltaan muutamista päivistä useisiin vuosiin.Teet tiivistä yhteistyötä työmaajohdon, urakoitsijoiden sekä muiden valvojien kanssa.Kehittymisesi kautta tulet saamaan jatkuvasti vastuullisempia tehtäviä - etsimme henkilöä kasvamaan ja kehittymään pitkällä aikavälillä.

Tarjoamme

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tulet osaksi automaatio-, instrumentointi-, ja sähkövalvontatiimiä
* Ennen kaikkea vastaat laatu- ja turvallisuusvalvonnasta.
* Vastaat myös kokeneen työparin kanssa haastavien teollisuusprojektien hallinnoimisesta, aikatauluttamisesta ja budjetoinnista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on:


* Sähköalan AMK- tai diplomi-insinööri (esimerkiksi sähkövoimatekniikka)
* Käytännön työkokemusta esim. asennuksesta harjoittelun tai kesätöiden kautta
* Ratkaisukeskeistä ja aktiivista asennetta työntekoon
* Erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös:


* Halu matkustaa ja mahdollisesti jopa työskennellä ulkomailla tulevaisuudessa
* Ymmärrystä ATEX-määräyksistä
* Sähköpätevyys 1
* Työturvallisuuskortti, tulityökortti, sähköturvallisuuskortti


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 6kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on vaativien teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja laajalle joukolle öljy- ja kaasu-, kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yrityksiä. Työpaikan toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kilpilahdessa, Porvoossa (noin puolen tunnin automatkan päässä Helsingistä).Tämä Pohjoismaissa suureksi kasvanut yritys pyrkiikin tulevaisuudessa laajentamaan toimintaansa globaaleilla markkinoilla ja tarvitsee alan tulevia huippuosaajia mukaan matkalle kohti menestystä.