(Poistunut julkaisusta)

Sähköurakoiden tarjouslaskija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Motivoidutko monipuolisista ja haastavista tehtävistä? Etsitkö työtä, jossa pääset tutustumaan erilaisiin talotekniikkaprojekteihin ympäri suomea? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sähköteknisten urakoiden tarjouslaskija!

Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä käytössäsi on monipuoliset henkilöstöedut. Tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Toimipiste sijaitsee Oulussa, mutta meillä sinulla on myös mahdollisuus etätyöhön. Takanasi on työtäsi arvostava tarjouslaskentatiimi ja kokoonnumme säännöllisesti kuulumisia ja neuvoja vaihtaen. Tutustu tuleviin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtävä sisältää erilaisten talotekniikkaprojektien tarjouslaskentaa SAP ECP -tarjouslaskentaohjelman avulla.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo kokemusta sähköurakoiden tarjouslaskennasta ja mielellään myös työmaa- ja/tai suunnittelukokemusta. Erityisesti arvostamme osaamista ja kokemusta KVR –hankelaskennasta. Omaat hyvän hahmotuskyvyn, kokonaisuuksien hallinnan ja ratkaisukeskeisen asenteen. Kykenet itsenäiseen ja systemaattiseen työskentelyyn, mutta arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakas- ja yhteistyölähtöistä asennetta. Tekninen koulutustausta (esim. teknikko tai insinööri) on tehtävässä eduksi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Hallitset tietotekniset perusohjelmat ja olet valmis oppimaan uutta. CAD-osaamisen katsomme eduksesi.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 10.6.2020 mennessä.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1