(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönvalvoja
Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme Helsinkiin pääkonttorille sähkö- tai automaatioalan insinööriä, DI:iä tai teknikkoa valvomaan ja rakennuttamaan tilaajiemme rakennushankkeita. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Valvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Toimit johtavan asiantuntijan roolissa yhdessä muun hanketiimimme kanssa, joka tyypillisesti koostuu projektipäälliköstä, valvojista sekä projekti-insinööristä.

Arvostamme:

  • sähköalan kokemusta
  • ammattimaista ja sitoutuvaa otetta työtehtävien hallinnassa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • vastuullista ja tavoitteellista työskentelytapaa
  • hyviä tietoteknisiä taitoja.

Työssäsi tarvitset ajokorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä monipuolisten rakennushankkeiden parissa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@valvontakonsultit.fi. Hakuaika on 26.1. saakka. Kannattaa kuitenkin toimia ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412 ja operatiivinen johtaja Matti Nikunen, puh 044 7799 229.