Sähkötyönsuunnittelija Porvoon jalostamolle
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamolle raudan lujia

Sähköalan ammattilaisia

työnsuunnittelijan ja työnjohtajan tehtäviin.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Nyt on oikea aika tulla meille töihin!

Sähkötyönsuunnittelija vastaa Porvoon jalostamon sähkötöiden suunnittelusta, sisältäen erilaiset selvitystehtävät sekä sähkökatkojen järjestelyt. Sähkökunnossapito pitää sisällään mm. lämmönvaihtimet, moottorit, muuntamot, saatot, älylaitteet sekä akkuvarmennetut syötöt. Lisäksi työnsuunnittelija toimii laitevastuisena investointiprojekteissa ja muissa kehityshankkeissa. Työnsuunnittelija vastaa myös nimikkeiden hallinnasta, ohjeiden laadinnasta sekä laadukkaasta asiantuntijapalvelusta muulle sähköryhmälle. Vastuualueesi tulee käsittämään Porvoon jalostamon nimetyt tuotantolinjat.

Sähkötyönjohtaja vastaa Porvoon jalostamolla tehtävien sähkötöiden työnjohdosta ja suunnittelusta, toimien esimiehenä 3-5 henkiselle asentajaryhmälle. Tehtävät työt koostuvat kunnossapito- ja huoltotöistä sekä seisokki- ja investointitöistä. Työnjohtaja varmistaa töiden turvallisen, laadukkaan ja kustannustehokkaan toteutuksen. Seuraat töiden edistymää, raportoit ja tuotat tarvittavaa tietoa muille sidosryhmille sekä tuet asentajia esimerkillisellä päivittäisjohtamisella. Lisäksi työnjohtaja vastaa oman ryhmänsä osaamisen kehittämisestä sekä ylläpidosta.

Molemmat roolit jakautuvat ylläpidollisiin vastuisiin liittyen jalostamon päivittäiseen kunnossapitoon sekä kehitys vastuisiin liittyen investointiprojekteihin ja toiminnan kehittämiseen.

Tuleva työyhteisösi koostuu sähköalan ammattilaisista aina asentajista insinööreihin ja elinkaarenhallinnan asiantuntijoihin. Omaisuudenhallinnan organisaatiossa pääset työskentelemään myös muiden kunnossapidon ammattilaisten kanssa. Yhdessä vastaamme koko Porvoon jalostamon ylläpidosta, luotettavuudesta ja elinkaarenhallinnasta.

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

 • Kokemusta sähköalalta tai teollisuuden kunnossapidosta
 • Työnsuunnittelijan tehtävään edellytämme insinööri tai DI tutkintoa
 • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Näyttöä hyvistä organisointi- ja priorisointitaidoista
 • Suomen ja englanninkielen osaamista
 • Halua oppia uutta ja kehittää toimintaa

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä pääset kehittämään omaa ja organisaatiosi teknistä osaamista. 

Kattavien henkilökuntaetujen ja vakaan työyhteisön lisäksi tarjoamme vuosittaisen tulospalkkiomahdollisuuden perustuen asetettuihin tavoitteisiisi. Aloituspalkka on neuvoteltavissa ja se määritellään perustuen aikaisempaan kokemukseesi ja osaamiseesi.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko? Jätä suoraan hakemus tai ota yhteyttä:
Kehitysinsinööri Teemu Kärkkäinen, 050 458 7732 tai teemu.karkkainen@neste.com
Sähkötyönjohtaja Robert Holmström, 050 458 2519 tai robert.holmstrom@neste.com

Hakuaika päättyy 18.3.2019. Liitä hakemukseen ansioluettelo, saatekirje ja palkkatoive.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut pidetään jo hakuajalla, joten haethan pian!

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1238871
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Porvoo