Sähkötyönjohtaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme nyt ammattitaitoista ja motivoitunutta SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA avainasiakkuuteemme Porvoon Kilpilahteen.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Sähkötyönjohtajana vastaat sähkötyötiimisi tehtävien organisoinnista ja innostavasta esimiestyöstä. Huolehdit asiakkuuden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista, unohtamatta työturvallisuutta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä, vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi.  Etsimämme henkilö on ammattiosaamisensa lisäksi myyntihenkinen ja kehityslähtöinen ja osaa hyödyntää näitä taitoja asiakastyössään. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiville klo 7-16 välille. 


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan koulutusta sekä relevanttia työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näyttö menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat eduksi. Työssä tulee hallita yleisimmät tietojärjestelmät, huoltokirjat ja SAP. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Tarvitset työssä myös hyviä IT-taitoja, sekä B-ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset sekä kehittämään että kehittymään. ISS globaalina toimijana tarjoaa mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin projekteihin, ja luo mahdollisuuksia erilaisille urapoluille. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikaan asiakkuuspäällikkö, Teemu Tolppanen 0400 672 501.


Oletko etsimämme henkilö? Jätä meille hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin pian tai  kautta viimeistään 1.2.2022. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot